COMPRA ONLINE LES TEUES VERDURES I HORTALISSES ECOLÒGIQUES

Cultivem de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.Un dels motius pels quals sorgeix aquesta empresa és per la nostra preocupació front als nous estils d’alimentació basats en el consum d’aliments industrialitzats, treballats a l’agricultura extensiva utilitzant productes químics que van en detriment de la nostra salut.

Des de l'Horteta de Greta volem oferir a la societat la possibilitat de consumir productes lliures de químics i tòxics perjudicials per a la salut; amb el sabor i la qualitat de les varietats tradicionals autòctones de la nostra Comunitat.

De la Terra a les teues mans. Anima't i vine a collir si t'abelleix.
De juliol a setembre pots vindre al nostre hort ecològic amb CITA PRÈVIA (Crida al nostre telèfon i podrem atendre't sense cap inconvenient).
EL MERCAT DE BENISSA ES SUSPEN FINS A LA PRÒXIMA PRIMAVERA.

PRODUCTES AUTÒCTONS

Per a la producció de les varietats autòctones tradicionals hem realitzat un préstec al banc de llavors de la Generalitat Valenciana per tal d’obtindre llavors autòctones tradicionals originals de la nostra terra.

VARIETATS TRADICIONALS

Per tant, estem reproduint la qualitat i els valors genuïns perquè volem recuperar totes aquelles qualitats que s’han perdut degut a la industrialització i a la massificació de cultius extensius.